01

ОБУЧЕНИЕ

Фондонабиране, Стратегическо планиране, Финансово управление, Социално предприемачество, Работа с дарители и доброволци, Комуникация, ПР и разказвачество и др.

02

КОНСУЛТИРАНЕ

Експертна подкрепа във всички области от създаването и развитието на организацията.      Научете повече за експертизата и областите, по които можем да ви консултираме.

03

ПОДКРЕПА

Разработване на проекти и инициативи, целящи развитието на капацитета на неправителствените и гражданските организации

04

ОБЩНОСТ

Търсене на сродни души и активно съструдничество гражданите, експертите и всички, които искат да създават устойчив граждански сектор и реална промяна

 

Обучения

Екипът на Impact Drive създава авторски обучения, които целят да предоставят както теоритични знания, така и да изградят и развият практически умения у участниците. Принципът ни на работа е да моделираме такива обучения, практически упражнения и допълнителни материали, които да позволят обучаващите се веднага да прилагат материята в своята работа и едновременно с това да имат качествен източник, от който да черпят теоритична информация и примери по всяко време, в което им е нужна. Вижте какви обучения правим тук и предстоящите дати тук.

Друг важен принцип при изграждането на обучителни програми, освен нашите експерти, винаги да има и колеги, които споделят практическия си опит и могат да отговорят на конкретни въпроси.

Преминалите през обученията участници остават във връзка с екипа ни и останалите си колеги, чрез работещата фейсбук група VERSA PEOPLE, където обменят информация, опит и новини, свързани с дейността си много след края на обучението.

Екипът на Impact Drive може да създаде и обучения, съобразно конкретните нужди за изграждане на капацитет на дадена организация и да обучи нейния екип, бенефициенти или заинтересовани страни. Вижте повече за областите на нашата експертиза в секцията ни за КОНСУЛТАЦИИ

 

Консултиране

В Impact Drive вярваме, че всяка организация най-добре знае какво иска да постигне и затова, когато консултираме, ние всъщност искаме да работим заедно с вас и да ви подпомагаме, насочвайки ви по пътя ви. Ние предпочитаме да не напишем фондонабирателната ви стратегия, а да ви помогнем вие да я разработите и всяка част от нея да е минала през сърцето и виждането ви за вашата собствена организация. Ще застанем до вас и ще ви подаваме нужните знания, съвети, контакти, методи на работа, практически модели, ресурси и всичко, което ви е нужно.

Опитът на екипа ни позволява да сме до вас при:

 • структурирането на организацията ви, 

 • изграждането на стратегическия и оперативния план

 • разработването и изпълнението на фондонабирателната стратегия

 • разработаването и изпълнението на комуникационната стратегия

 • развиването на отделни проектни идеи, кампании, програми и др. инициативи

 • административното и финансовото управление на цялата организация или отделни нейни инициативи и проекти

 • финансово-счетоводното отчитане

 • разработване на бизнес модел и развиване на стопанска дейност

 • стартиране и управление на социално предприемаческа дейност

 • работата ви с общносттите, развиване на мрежи и др.

 

Научете повече за експертизата и ОБЛАСТИТЕ, по които можем да ви консултираме.

 

Подкрепа

В допълнение на предоставяните обучения и консултации Impact Drive работим усилено, за да предоставяме разнообразна подкрепа на организациите, за да бъдат те максимално ефективни и успешни, изпълнявайки мисиите си.

Всеки ден, всеки от екипа ни проследява, събира и разпространява важна и полезна информация за работата на нашия сектор - проследяваме български и международни източници от НПО сектора, комуникациите, социалното предприемачество и включване и много други. Тази информация можете да следите в блога ни - ID blog, както и на фейсбук страницата ни, която можете да харесате и следите -        Impact Drive

Работим за разработването на собствени проекти, насочени към изграждането на ресурси за повишаване капацитета неправителствените и гражданските организации и хората с мисии и идеи. Активно развиваме собствена фондонабирателна стратегия за осъществяването на тези проекти.

Освен ID blog развиваме и специална рубрика за съвети и ресурсикъдето ще намерите полезни инструменти и материали за вашата работа.

 • Facebook - Grey Circle
 

Общност

Всеки в Impact Drive е екипен играч и вярваме в силата на общностите да променят и да решават проблеми. Работим активно за създаването на общности и на възможности хората да споделят и заедно да осъществяват идеи и проекти. 

 

VERSA PEOPLE е групата ни във Фейсбук, в която участниците в обучениято ни и различните ни инициативи споделят опит, идеи, обсъждат важни за тях въпроси и се свързват.

 

Заедно с A Hub и Фондация "Заслушай се", инициирахме изграждането на общност от социални предприемачи, в която се включиха колеги от организации като "Гражданите", "Мрежа хлебни къщи", Мултикулти, Синергиа и др. Целта ни е да създадем условия за активно общуване на всички, които се занимават с тази зараждаща се и много актуална форма на работа за организациите с кауза, които искат да постигнат реална промяна и трайно решаване на конкретни проблеми.

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Impact Drive

info@impactdrive.eu

Sofia, Bulgaria