Обучение за дигитални комуникации

DigiCom pic detail.png

Характеристики на курса:

  • Стартира на: 4 март 2019, 9:00 ч. 

  • Продължителност: 5 седмици (4-8 часа на време за обучение, вкл. видеолекции и самоподготовка)

  • Оценка на наученото: на седмична база с тестови и практически задания и обратна връзка по тях от треньорския екип и финално задание.

  • Език на курса: български (част от допълнителните материали самоподготовка ще бъдат на английски)

  • Край: 8 април 2019, 17:00 ч.

В този курс вие ще научите базови неща за онлайн комуникациите, специфики на средата и инструментите, които най-често се ползват. Поставили сме акцент на уменията да търсите, обработвате и синтерзирата информация и да съставяте качествено съдържание. Друг важен елемент от обучението е знанията и спецификите за работата на неправителствените организации, социалните предприемачи, гражданските групи или така наречените, организации, водени от кауза. Създаването на съдържание и воденето на комуникацията на подобен тип организации, има важни специфики и изискват определен тип настройка, коита са важни, за да се постигат целите и каузите на този тип организации.

Всеки учебен модул съдържа  различен брой теми, с видео и текстово изложение на материята, допълнителни материали и тест за проверка на знанията, както задачи за самоподготовка. Последните са от сериозно значение, ако искате да станете ДИГИТАЛЕН КОМУНИКАТОР на платформата и да изработите собственото си портфолио. То ще бъде включено в базата ни данни, от която организациите, търсещи специалисти, ще избират кого да ангажират.

Концепцията на обучението е да е максимално практически насочено и да позволи да прилагате наученото веднага в своята работа. Предоставените задачи за самостоятелна подготовка ще ви позволят да изграждате собствено портфолио, което ще бъде основният начин да се представите на бъдещите си работодатели. 

Какво ще научите:

 

- Основите на дигиталните комуникцаии;

- Какви са характеристикита на дигиталнат среда, средства и инструменти за работа. Как да работим с тях?

- Най-важните умения за работа с информация и за създаване на текстово и визуално съдържание.

- Какво е Storytelling и какви са неговите особености, когато го създаваме за дигитална среда и каузи.

- Каво представлява светът на НПО и социалните предприемачи и защо е нужен специфичен подход за тях.

- Какво представлява ДИГИТАЛНИЯТ КОМУНИКАТОР и работата му. Съвети и практически решения за фрилансъри. 

Запознайте се с екипа треньори
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Проект DigiComs (Digital Communicators) - Развитие на бизнес модел, за овластяване на момичета и млади жени, чрез умения за дигитална комуникация е финансиран от Български фонд за жените