top of page
 • Снимка на автораДиана Манолова

Стратегии в комуникацията на каузи - нов обучителен модул от DigiComs


Новият сезон на DigiComs - специализирани обучения за дигитални комуникатори на каузи - се завръща по-гъвкав и достъпен от всякога! Сега с обновена програма, разделена в 10 тематични модула с различен фокус.

✔︎ всеки модул с продължителност 2 седмици е създаден като отделно и цялостно обучение по определена тема ✔︎ имате възможност да се запишете в избран от вас модул/модули или пък в пълния курс на обучението - според вашите нужди и желания ✔︎ след всеки успешно преминат модул получавате и сертификат за завършване от DigiComs ✔︎ за вашето максимално улеснение, лекциите се реализират изцяло в онлайн среда с последващ достъп до преминали лекции и обучителни материали

 

СТРАТЕГИИ В КОМУНИКАЦИЯТА НА КАУЗИ - предстоящ обучителен модул през ноември Начална дата: 14 ноември

Крайна дата: 24 ноември


Каним ви да се включите в предстоящия през ноември обучителен модул - Стратегии в комуникацията на каузи. Този модул включва знания и умения за планиране и управление на комуникационните дейности и създаваното съдържание и събирането им в общ комуникационен микс на организацията. Тук ще зададем посоката и разпознаваемостта на "бранда" на организацията и ще развиваме взаимовръзките на комуникацията с другите елементи в управлението.

 • Опознаване на комуникационния контекст, в който оперират организациите с кауза.

 • Умение за анализиране на дигиталния профил на дадена организация, изграждане на имидж, уникалност, разпознаваемост.

 • Практически умения за изграждане на концепция за цялостна визия и стратегия за дигиталното позициониране на дадена организация.

 • Умение за провеждане на ефективна комуникация на много нива.

 • Умения за целеполагане и измерване на комуникационните резултати. Планиране и управление комуникационните дейности.


КОИ СА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ?

Веселина Панайотова, Impact Drive

15 годишен корпоративен опит до C-ниво преминала през компании като Procter & Gamble, Фикосота и Карлсберг България. 4 годишен опит през собствен бизнес в сферата на консултиране и бизнес развитие на малки, средни и международни компании в България. Основател на Мама има работа/Momgotajob.

2+ годишен опит в сферата на неправителствения сектор през работата в IDF.

Менторира и подпомага социални предприемачи, общински администрации и класически предприемачи.


Диана Манолова, Impact Drive

Притежава над 10 години опит в корпоративния сектор, специалност международни B2B и B2C продажби, както и в медийния бизнес в България. Дипломиран бакалавър от НБУ в специалност “Международен туризъм”. Придобита следдимпломна квалификация по Комуникации от факултет Японистика в СУ “Климент Охридски” - София. Дипломиран и практикуващ на свободна практика графичен дизайнер и social media специалист. Понастоящем комуникационен експерт във фондация Impact Drive. Диана притежава над три години опит в неправителствения сектор с различни дейности: дигитални комуникации, стратегическо развитие, бизнес планиране, събитиен мениджмънт, графичен дизайн.


КАКВО ВКЛЮЧВА ЕДИН DIGICOMS МОДУЛ?

 • 2 тематични онлайн сесии с продължителност от два часа всяка. Сесията се води от професионални лектори с богат опит по темата на модула. Онлайн сесиите се провеждат в първата седмица, съгласно, посочения график. Сесиите включват както теоретична, така и групова и практическа работа.

 • Практическа задача за самостоятелна работа, в рамките на втората учебна седмица. Задачата се проверява от лекторите и те предоставят обратна връзка към участника

 • Собствени материали с теоретични насоки и примери и допълнителни източници с информация по темите на модула.

 • Креативни задачи

 • Обща дигитална среда в Classroom курс и възможност за постоянен обмен с групата от участници

ЦЕНАТА НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН МОДУЛ Е:

 • 139 лв. за един участник - редовна цена

 • 10% отстъпка от цената за втори и следващ участник от една организация с код Together

ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА ПОВЕЧЕ МОДУЛИ


Вземете 5 модула на цената на 4 с код 5digital - цена 556 лв.

За целта изберете един от DigiComs модулите и се запишете като изберете билет за един участник - редовна цена.

Поставете кода и завършете процеса на записването. След това ние ще ви потърсим, за да уточним в кои 5 модула да ви запишем. Можете да използвате кода повече от веднъж или за повече от един участник. 

Запознайте се с лекторите в модула СТРАТЕГИИ В КОМУНИКАЦИЯТА НА КАУЗИ и задайте своите въпроси към тях в предстоящия онлайн разговор-среща на DigiComs. Той е отвеорен за всички, които искат да се запознаят с идеята на обучението и спецификата на предстоящия обучителен модул през ноември. Ще се радваме да се срещнем на 07 ноември (вторник) от 14:00ч онлайн - във Facebооk страницата на Impact Drive - https://www.facebook.com/impactdrive.eu


12 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page