• Теодора Иванова-Вълева

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

  ​Професионалният и живот от много време е свързан с дизайн и управлението на грантови схеми и програми. Работи за кратко в публичната власт и в частното управленско консултиране, но намира страст и смисъл в работата в неправителствения сектор и хората, работещи за каузи. Силно се интересува от това как те да бъдат ефективни, въздействащи и успяващи в мисиите си. Дейността и в подкрепа на организациите е свързана с участие в проекти, менторство, помощ при създаването на фъндрейзинг и бизнес планове, организационни, комуникационни и управленски стратегии, лекции, консултиране и други.

  Като обучител разработва и представя авторски обучения по теми като фъндрейзинг, социално предприемачество, Business Model Canvas, Storytelling и комуникации, европейски и донорски програми за финансиране, Project Management, кариерно ориентиране за младежи и др.

  Имам две магистърски дипломи в областта на управлението и бизнес администрацията (УНСС и IFAG).​

   

  Основател на IVersa и експерт в Институт "Отворено общество".

  Директор партньорства в CSR Bulgaria 

  Съ-основател на Фабрика 360 и основен обучител до юли 2016 г.

  Част от основателите, Председател и член на УС на сдружение "Настоящи и бъдещи майки" (2006-2010 г.) - организацията осигурила 1 годишно високо платено майчинство в България.

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Impact Drive

info@impactdrive.eu

Sofia, Bulgaria