top of page

ср, 01.02

|

Online mentoring

1:1 Менториране за работещи жени ONGOING

Заяви своя ментор в лицето на нашите обучени Buddies по системата WomenBridges. За целта е необходимо да попълниш въпросника, който ще получиш на своя емайл. Това ще ни помогне да намерим най-подходящия за теб човек в зависимост от твоята нужда в момента.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
1:1 Менториране за работещи жени ONGOING
1:1 Менториране за работещи жени ONGOING

Час и място

01.02.2023 г., 11:00 ч.

Online mentoring

За събитието

Ти си жена, която търси своите отговори как да постигне баланс между служебния и личния си живот. Много е възможно в момента да имаш или да се замисляш за дете. Търсиш как да си успешна в корпоративния свят, в собствения си бизнес, в неправителствения сектор или в този на малките и средните предприятия. Терзаят те въпроси от рода на:

Трябва ли да уча още?

Да продължа ли с кариерата си?

Да сменя ли кариерата си?

Дали да не създам своя компания?

Има ли начин да работя сама?

Мога ли да се справя сама?

От какво имам нужда, за да постигна баланс между социалния си живот и работата си?

Имаме начин да намерим с теб отговорите на тези въпроси. Предлагаме ти 1:1 менториране по системата WomenBridges, разработена в партньорство с WomenDoBusiness и Jamba. Програмата е тримесечна и се състои в срещи между теб и твоя избран ментор, спрямо нуждите ти. Програмата е финансирана по Еразъм+ и е безплатна за участниците, като те единствено ни дължат обратна връзка, за да знаем как да сме по-полезни за вбъдещи.

Споделете това събитие

bottom of page