КОНСУЛТАЦИИ

В Impact Drive вярваме, че всяка организация най-добре знае какво иска да постигне и затова, когато консултираме, ние искаме да работим заедно с вас и да ви подпомагаме, насочвайки ви по пътя. Ще застанем до вас и ще ви подаваме нужните знания, съвети, контакти, методи на работа, практически модели, ресурси и всичко, което ви е нужно.

Комбинираме разнообразна експертиза, за да намерим решение точно за вас и да ви подкрепим във всяка област от създаването и развитието на организацията

Експертизата на Impact Drive, в лицето на Теодора Вълева ни помогна значително в процеса на стратегическо планиране, който започнахме в БФЖ през 2019 г. Тя работи с целия екип както, за да постигнем сходно разбиране за смисъла на процеса, така и по конкретните инструменти. Теодора не само е безспорен професионалист, но се превърна и в добър приятел на нашата организация. 

Гергана Куцева, Заместник-директор на Български фонд на жените

Екипът на Impact Drive създава авторски обучения, които целят да предоставят както теоритични знания, така и да изградят и развият практически умения у участниците. Принципът ни на работа е да осигурим обучаващите се веднага да прилагат материята в своята работа и едновременно с това да имат качествен източник, от който да черпят теоритична информация и примери по всяко време, в което им е нужна.

ОБУЧЕНИЯ

СЪДЪРЖАНИЕ

Експертите на Impact Drive разработват специализиране материали с теоритична информация, практически насоки и примери, които да позволят екипите на НПО да имат качествен източник, от който да черпят теоритична информация и примери по всяко време, в което им е нужна. 

Благодарни сме на екипа на фондация ImpactDrive за професионалното съдействие, което ни оказаха, когато имахме нужда от консултация за фондонабиране. Практично, ясно и полезно! Удоволствие е да се работи с Вас!"

Боби Господинов, член на УС на Общност за демократично образование

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Impact Drive

info@impactdrive.eu

Sofia, Bulgaria