Фондация Impact Drive стартира проект DigiComs (Digital Communicators) - Развитие на бизнес модел, за овластяване на момичета и млади жени, чрез умения за дигитална комуникация. Проектът е финансиран от Български фонд за жените

В рамките на проекта екипът на IDF ще разработи, тества и валидира модел на социално предприемаческа дейност, в който момичета и млади жени между 18 и 35 г. ще преминават онлайн обучение за развитие на компетенции за експерти в дигиталната комуникация и ще бъдат свързани с граждански организации и НПО, които търсят да наемат експерти за осъществяване на комуникацията и развитието на дигиталното си присъствие. 

Обучението ще бъде в специфични материи (които се търсят активно към настоящия момент) като комуникационен маркетинг за НПО, сторителинг, дигитални умения, комуникации в социалните мрежи, специфики на комуникациите за НПО/ГО и т.н.

Дигиталните комуникатори се грижат за дигиталния профил и имидж на организацията и нейното присъствие в онлайн средата. Организациите ще могат да избират и наемат тези експерти когато и за колкото време им е нужно, както и за конкретните услуги, които са им нужни, а дигиталните комуникатори ще се ползват от предимствата на свободно наетите (freelancers) и ще учат и работят, според собствения си ритъм.
 

Цялата дейност на инициативата ще се развива в онлайн среда, като така няма да е от значение мястото на пребиваване и други условности на средата, както на момичетата и жените, така и на организациите.

 

Период на изпълнение: 01/08/2018-31/03/2019 г. (8 месеца). 

 

За контакти и информация:


Теодора Иванова-Вълева
т. 0898496132
info@impactdrive.eu 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Impact Drive

info@impactdrive.eu

Sofia, Bulgaria