top of page

Подкрепа

В допълнение на предоставяните обучения и консултации Impact Drive работим усилено, за да предоставяме разнообразна подкрепа на организациите, за да бъдат те максимално ефективни и успешни, изпълнявайки мисиите си.

Всеки ден, всеки от екипа ни проследява, събира и разпространява важна и полезна информация за работата на нашия сектор - проследяваме български и международни източници от НПО сектора, комуникациите, социалното предприемачество и включване и много други. Тази информация можете да следите в блога ни - ID blog, както и на фейсбук страницата ни, която можете да харесате и следите -        Impact Drive

Работим за разработването на собствени проекти, насочени към изграждането на ресурси за повишаване капацитета неправителствените и гражданските организации и хората с мисии и идеи. Активно развиваме собствена фондонабирателна стратегия за осъществяването на тези проекти.

Освен ID blog развиваме и специална рубрика за съвети и ресурсикъдето ще намерите полезни инструменти и материали за вашата работа.

  • Facebook - Grey Circle

Общност

Всеки в Impact Drive е екипен играч и вярваме в силата на общностите да променят и да решават проблеми. Работим активно за създаването на общности и на възможности хората да споделят и заедно да осъществяват идеи и проекти. 

 

VERSA PEOPLE е групата ни във Фейсбук, в която участниците в обучениято ни и различните ни инициативи споделят опит, идеи, обсъждат важни за тях въпроси и се свързват.

 

Заедно с A Hub и Фондация "Заслушай се", инициирахме изграждането на общност от социални предприемачи, в която се включиха колеги от организации като "Гражданите", "Мрежа хлебни къщи", Мултикулти, Синергиа и др. Целта ни е да създадем условия за активно общуване на всички, които се занимават с тази зараждаща се и много актуална форма на работа за организациите с кауза, които искат да постигнат реална промяна и трайно решаване на конкретни проблеми.

bottom of page