top of page

нд, 03.07

|

Fundão, Portugal

Connecting Youth Work

Фондация „Impact Drive“ търси участници, които желаят да се научат как да използват социалните мрежи, за да увеличат капацитета си на младежки работници!

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Connecting Youth Work
Connecting Youth Work

Час и място

03.07.2022 г., 19:00 ч. – 12.07.2022 г., 19:00 ч.

Fundão, Portugal, Hotel Samasa

За събитието

Фондация „Impact Drive“ търси участници за проект в Португалия този юли!

Търсим участници, които желаят да се научат как да използват социалните мрежи, за да увеличат капацитета си на младежки работници.

Проектът „Connecting Youth Work“ е младежка мобилност във Фундао (близо до Лисабон), Португалия от 3 до 12 юли 2022 г. Мястото, където ще се проведе обучението, е хотел Samasa.

Целта на този проект е да подпомогне неправителствените организации в разширяването на дейността им, привличайки младите да работят заедно с правилната група от хора и да развиват ресурси.

Конкретната цел на проекта е да даде възможност на неправителствените организации да използват ефективно социалните мрежи чрез увеличаване на капацитета на младежки работници от Унгария, Испания, Гърция, България, Литва, Италия, Португалия и още държави чрез стратегия, инструменти и визуална продукция за социални мрежи.

Целите на проекта също включват подобряване на знанията и уменията на младежките работници за анализиране на ситуация, създаване на комуникационна стратегия, определяне на целева аудитория и изготвяне на работен план.

Участниците трябва да бъдат или младежки работници, или да са на път да станат такива и да имат готовност и желание да работят с младежи.

Участниците трябва да са готови да обменят идеи, да работят в екип и да насърчават подобряването на младежката работа.

Препоръчително е участниците да имат достатъчно умения за общуване на английски език, за да могат да си взаимодействат с останалите и за да имат по-ползотворно присъствие по време на обучението.

Що се отнася до пътуването, то ще бъде заплатено предварително, следователно няма да има никакъв процес на възстановяване на разходи, с изключение на местния обществен транспорт от домовете на участниците до летището и от летището до мястото на събитието. Участниците трябва да са наясно, че след като полетите им бъдат закупени, те ще са се ангажирали да участват в обучението.

За да участвате в това обучение, трябва да попълните регистрационната форма в тази покана и да имате готовност да изпратите имейл със свое CV и/или мотивационно писмо, обясняващо защо искате да участвате. Ако бъдете избрани, ще ви бъде изпратен формуляр, в който ще трябва да попълните информация за себе си.

Краен срок за подаване на апликации е 22 юни! Предимство ще имат участниците, които първи са се регистрирали.

Споделете това събитие

bottom of page