top of page

вт, 14.11

|

Online course in Google Classroom

DigiComs модул: Стратегии в комуникацията на каузи

Двуседмичен обучителен модул с практическа насоченост. Гъвкав онлайн достъп до лекции и материали. Заповядай в общнoстта на DIGICOMS!

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
DigiComs модул: Стратегии в комуникацията на каузи
DigiComs модул: Стратегии в комуникацията на каузи

Час и място

14.11.2023 г., 10:00 ч. Гринуич+2 – 24.11.2023 г., 18:00 ч. Гринуич+2

Online course in Google Classroom

За събитието

КАКВО Е DIGICOMS?

DIGICOMS е платформа за специализирани 360-градусови курсове за дигитални комуникатори на каузи. Това обхваща гражданския сектор и този на социалните предприемачи и бизнеси.

DIGICOMS се фокусира върху гъвкавостта и достъпността за участниците. Затова всички лекции се провеждат в специално разработена дигитална среда с всички нужни инструменти и ресурси за успешна подготовка на курсистите.

DIGICOMS има силна практическа насоченост, работейки с казусите на курсистите. Програмата обхваща теоретични знания, много практически похвати и инструменти, споделен опит и примери от реалността на каузите. Курсът натрупва знания и умения за прилагане на наученото.

DIGICОMS е не само платформа за обучителни курсове, но и активна екосистема от начинаещи и напреднали дигитални комуникатори.

Завършили и започващи курсисти споделят опит и възможности за реализация в специално създадената онлайн общност на DIGICOMS.

В допълнение, курсистите имат достъп до специално организирани, тематични уебинари с гост-лектори, практици, комуникатори с богат опит в различни сфери на комуникацията.

DIGICOMS МОДУЛ: СТРАТЕГИИ В КОМУНИКАЦИЯТА НА КАУЗИ

Начална дата: 14 ноември

Крайна дата: 24 ноември

Този модул включва знания и умения за планиране и управление на комуникационните дейности и създаваното съдържание и събирането им в общ комуникационен микс на организацията. Тук ще зададем посоката и разпознаваемостта на "бранда" на организацията и ще развиваме взаимовръзките на комуникацията с другите елементи в управлението.

 • Опознаване на комуникационния контекст, в който оперират организациите с кауза.
 • Умение за анализиране на дигиталния профил на дадена организация, изграждане на имидж, уникалност, разпознаваемост.
 • Практически умения за изграждане на концепция за цялостна визия и стратегия за дигиталното позициониране на дадена организация.
 • Умение за провеждане на ефективна комуникация на много нива.
 • Умения за целеполагане и измерване на комуникационните резултати.  Планиране и управление комуникационните дейности.

КОИ СА ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ?

Веселина Панайотова, Impact Drive

15 годишен корпоративен опит до C-ниво преминала през компании като Procter & Gamble, Фикосота и Карлсберг България.

4 годишен опит през собствен бизнес в сферата на консултиране и бизнес развитие на малки, средни и международни компании в България.

2 годишен опит в сферата на неправителствения сектор през работата в IDF.

Менторира и подпомага социални предприемачи, общински администрации и класически предприемачи.

Диана Манолова, Impact Drive

Притежава над 10 години опит в корпоративния сектор, специалност международни B2B и B2C продажби, както и в медийния бизнес в България. Дипломиран бакалавър от НБУ в специалност “Международен туризъм”. Придобита следдимпломна квалификация по Комуникации от факултет Японистика в СУ “Климент Охридски” - София. Дипломиран и практикуващ на свободна практика графичен дизайнер и social media специалист. Понастоящем комуникационен експерт във фондация Impact Drive.

Диана притежава над три години опит в неправителствения сектор с различни дейности: дигитални комуникации, стратегическо развитие, бизнес планиране, събитиен мениджмънт, графичен дизайн.

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ КУРСЪТ?

Обученията на DIGICOMS са създадени за всеки, който иска да развива самостоятелно или да работи за кауза, независимо дали е част от НПО, частна компания, социален бизнес или гражданска или лична инициатива.

Разделянето на програмата в тематични модули ви дава възможност да преминете цялостен курс на подготовка и обучение (ако нямате предишен опит), или да надградите своите знания и умения в конкретни теми.

Станете част от четвърти сезон на DIGICOMS, който ще ви предостави:

 • специфична и специално разработена 360 градусова, модулна учебна програма с практическа насоченост
 • открива перспектива за гъвкава работа за каузи и социална промяна, носеща смисъл и удовлетворение
 • достъп до онлайн форум в затворена група, позволяващ постоянна комуникация, разговори и обсъждане на идеи, теми от злободневието, възможности за развитие и др.
 • създава възможности гражданските организации и бизнесите с кауза да подобрят онлайн комуникациите си
 • изгражда знания и умения за нов тип специалисти, фокусирани върху спецификите и нуждите на организациите, работещи за каузи

КАКВО ВКЛЮЧВА ЕДИН DIGICOMS МОДУЛ?

 • 2 тематични онлайн сесии с продължителност от два часа всяка. Сесията се води от професионални лектори с богат опит по темата на модула. Онлайн сесиите се провеждат в първата седмица, съгласно, посочения график. Сесиите включват както теоретична, така и групова и практическа работа.
 • Практическа задача за самостоятелна работа, в рамките на втората учебна седмица. Задачата се проверява от лекторите и те предоставят обратна връзка към участника
 • Собствени материали с теоретични насоки и примери и допълнителни източници с информация по темите на модула.
 • Креативни задачи
 • Обща дигитална среда в Classroom курс и възможност за постоянен обмен с групата от участници

КАК ДА СТАНА ДИГИТАЛЕН КОМУНИКАТОР?

DIGICОMS предоставя възможност да изградите база от знания, които да ви позволят да се развивате професионално като дигитален комуникатор на каузи и да работи с граждански организации и бизнеси с кауза. За целта трябва да преминете най-малко 5 задължителни модула от програмата на DIGICОMS и да положите изпит като изпълните финална практическа задача, по зададен казус. Задължителните DIGICОMS модули са:

 • Модул 1 - Граждански сектор и комуникация на каузи
 • Модул 2 - Стратегии в комуникацията на каузи
 • Модул 3 - Дигитален ПР за каузи
 • Модул 4 - Управление на комуникацията
 • Модул 5 - Дигитален сторителинг

КАКВО ОЩЕ?

 • Ставате част от общността на дигиталните комуникатори на DigiComs
 • Имате достъп до онлайн форум в  затворена група, позволяващ постоянна комуникация, разговори и обсъждане на идеи, теми от злободневието, възможности за развитие и др.

ЦЕНАТА НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН МОДУЛ Е:

 • 139 лв. за един участник - редовна цена
 • 10% отстъпка от цената за ранно записване до 26.10 с код EarlyBird
 • 10% отстъпка от цената за втори и следващ участник от една организация с код Together

ПАКЕТНА ЦЕНА ЗА ПОВЕЧЕ МОДУЛИ

Вземете 5 модула на цената на 4 с код 5digital  - цена 556 лв.  

За целта изберете един от DigiComs модулите и се запишете като изберете билет за един участник - редовна цена. 

Поставете кода и  завършете процеса на записването. След това ние ще ви потърсим, за да уточним в кои 5 модула да ви запишем. Можете да използвате кода повече от веднъж или за повече от един участник. 

Повече за DigiComs на: www.digicoms.eu

График


 • 2 часа

  Бранд стратегия


 • 2 часа

  Комуникационно планиране

Наличен е още 1 артикул

Билети

 • Редовен билет

  Редовна цена за 1 участник. Цената е крайна и е за целия курс на обучение. Заплаща се предварително.

  139,00 лв.
  Продажбата приключи
 • Стипендия за DigiComs

  С този билет имате възможност да осигурите участието в модула за една млада жена и да помогнете тя да стане дигитален комуникатор и развие своя кариера и икономическа независимост. Средствата ще отидат в нашия фонд за стипендии, който цели да осигури участието в DigiComs курсовете на млади жени в неравнопоставена ситуация. Подборът ще бъде направен на база, изразена ясна мотивация от страна на желаещите и обективна оценка на нуждите.

  150,00 лв.
  Продажбата приключи
 • Кандидатстване за стипендия

  Моля към регистрационната форма да изпратите на info@impactdrive.eu (subject: DigiComs стипендия) кратко мотивационно писмо, преставящо защо искате да преминете курса и какво налага да кандидатствате за стипендия.

  0,00 лв.
  Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page