top of page

ср, 24.06

|

Online

ДИГИТАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА НПО: ПО-ВАЖНО ОТ ВСЯКОГА

Днес всичко е различно. Ако искаме да сме видими като организации, да се чуе каузата ни - трябва да сме готови да се променим!

Registration is Closed
See other events
ДИГИТАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА НПО: ПО-ВАЖНО ОТ ВСЯКОГА
ДИГИТАЛНОТО ПРИСЪСТВИЕ НА НПО: ПО-ВАЖНО ОТ ВСЯКОГА

Час и място

24.06.2020 г., 16:00 ч. – 17:00

Online

За събитието

За кого? 

НПО практици, които търсят възможности да развиват дигиталните си умения и да са по-успешни в онлайн комуникирането.

Защо? 

Организациите с каузи имат важни послания, които искат да бъдат чути, защото само така ще се случи промяната, за която работят. Дори да крещим с цяло гърло посланията си обаче, ако са в безлюдна пустиня, само ще раздерат гласните ни струни, без да постигнат ефект. Това се случва, когато не знаем как и къде да достигнем онези, които искаме да ни чуят и разберат.

Живеем паралелно в реално и виртуално пространство. Историите по-лесно от всичко друго прескачат границите на различните измерения и се допълват със смисли. Вече е немислимо да сме "олд скуул" и да общуваме само лице в лице, а социалното дистанциране направи това още по-трудно. Създават се нови връзки – вече дигитални, нови възможности, инструменти и формули за комуникираме.

Ако искаме да сме видими като организации, да се чуе каузата ни, да ни се доверяват и най-вече – да се включат в промяната, за която работим, трябва да се променим.

Целта на УЕБИНАРА е да мотивира и вдъхнови екипите на организациите с кауза да изградят своя дигитален профил, да са разпознаваеми онлайн пред партньори, донори, последователи, доброволци и всички, с които работят. Как да стане това, откъде се започва, кои са важните моменти в създаване на онлайн имидж, как се развива общност и се поддържа тази "кръвоснабдяващата" система на всяка организация ще коментираме по време на събитието. Не пропускайте да се запишете и да участвате!

Може да задавате предварително въпросите си по темата, а поканените лектори с радост ще им отговорят по време на събитието.

Лектори: 

Деяна Драгоева, сдружение ВИА СИВИК 

Отдадена на историите и каузите, Деяна е доктор "Обществени комуникации и информационни науки" към СУ. Има повече от 20 години опит като сценарист, автор, редактор, създател на съдържание за различни цели и канали. Основател и председател на ВИА СИВИК с над 15 години опит в гражданския сектор като проджект мениджър; медиен експерт с експертиза в създаването и прилагането на комуникационни стратегии; университетски преподавател.

Виктор Минчев, студио SKUNX  

Виктор се занимава с реклама и може би единственото, което обича повече от измислянето на креативни идеи, е да помага на другите. Заради това е и част от този уебинар. В него той ще сподели съвети, натрупани от пет години работа по кампании за големи международни брандове и малки местни бизнеси. Когато не е зает с теория, а практика, Виктор е копирайтър/криейтив и 50% от Studio Skunx. 

Модератор ще е Теодора Иванова, фондация Impact Drive

Билети

  • Регистрация

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page