top of page

чт, 23.11

|

HOUR Space, София

Изграждане на силни съюзи (23-24 ноември, гр. София)

Събитието е част от Impact HUB (Хъб за въздействие). Хъбът включва серия от обучения, консултантска и менторска помощ, които следват процеса на кандидатстване за финансиране в BIRDs in BG и целят да предоставят точната подкрепа за развитие на знания и умения.

Регистрацията вече е затворена
Вижте други събития
Изграждане на силни съюзи (23-24 ноември, гр. София)
Изграждане на силни съюзи (23-24 ноември, гр. София)

Час и място

23.11.2023 г., 10:00 ч. Гринуич+2 – 24.11.2023 г., 17:00 ч. Гринуич+2

HOUR Space, София, ул. „Дякон Игнатий“ 19, 1000 София център, София, България

За събитието

Обучението "Изграждане на силни съюзи" е част от Impact HUB (Хъб за въздействие):

Хъбът се фокусира върху способността на гражданските организации да предлагат решения, нови идеи и подходи към съвременните обществени проблеми. Хъбът, също така, цели да осигури устойчива и гъвкава работа на гражданските организации в непрекъснато променящата се среда и да предостави на професионалистите в тях, необходимите знания и умения за ефективна и въздействаща работа.

Обучението "Изграждане на силни съюзи": цели изграждане на доверие, активиране на поддръжници, създаване на партньорства и мрежи - това са фокусните теми в обучението. То ще покрие аспекти, свързани с комуникацията, изграждането на образа и бранда, свързването с поддръжници, донори, доброволци и общности. Ще сложим на картата възможностите за сътрудничество и ползите от работата в мрежа. Всичко ще бъде разгледано през практическата работа и решения на експертите в гражданските организации.

Подходящо за членове на екипи, имащи отношение към комуникация, фондонабиране, работа с общности и доброволци, координиране на партньорски дейности, координатори на мрежи и коалиции. От участниците, очакваме да демонстрират мотивация за участие, готовност да прилагат наученото, както и  да имат готовност да се включат пълноценно в обучението, да присъстват на всички сесии. Участието в обучението, става на база, подадена регистрационна форма и одобрение от екипа, че участника отговаря на критериите за участие.

Очакван резултат от обучението: организациите ще изградят своята комуникационна идентичност и ще набележат потенциалните си партньори.

Участието в обучението, не гарантира, получаване на финансиране и не е свързано с оценката на апликационните форми.

Проектът BIRDS in BG e съфинансиран от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито предоставящият ги орган могат да бъдат държани отговорни за тях.

Билети

  • Заявка за участие

    Местата на събитието са ограничени, затова ви молим да запазите своето при първа възможност. Моля да заявите, своето желание за участие в обучението като попълните регистрационната форма преди крайния срок 20 ноември 2023 г..

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page