top of page

ср, 20.09

|

Zoom event

Изграждане на силни съюзи (онлайн)

Събитието е част от Impact HUB (Хъб за въздействие). Хъбът включва серия от обучения, консултантска и менторска помощ, които следват процеса на финансиране в BIRDs in BG и целят да предоставят точната подкрепа.

Регистрацията вече е затворена
Вижте други събития
Изграждане на силни съюзи (онлайн)
Изграждане на силни съюзи (онлайн)

Час и място

20.09.2023 г., 10:00 ч. Гринуич+3 – 21.09.2023 г., 12:30 ч. Гринуич+3

Zoom event

За събитието

Impact HUB (Хъб за въздействие):

Хъбът се фокусира върху способността на гражданските организации да предлагат решения, нови идеи и подходи към съвременните обществени проблеми. Хъбът, също така, цели да осигури устойчива и гъвкава работа на гражданските организации в непрекъснато променящата се среда и да предостави на професионалистите в тях, необходимите знания и умения за ефективна и въздействаща работа.

Обучението "Изграждане на силни съюзи" цели изграждане на доверие, активиране на поддръжници, създаване на партньорства и мрежи - това са фокусните теми в обучението. То ще покрие аспекти, свързани с комуникацията, изграждането на образа и бранда, свързването с поддръжници, донори, доброволци и общности. Ще сложим на картата възможностите за сътрудничество и ползите от работата в мрежа. Всичко ще бъде разгледано през практическата работа и решения на експертите в гражданските организации.

Подходящо за членове на екипи, имащи отношение към комуникация, фондонабиране, работа с общности и доброволци, координиране на партньорски дейности, координатори на мрежи и коалиции.

Очакван резултат от обучението: организациите ще изградят своята комуникационна идентичност и ще набележат потенциалните си партньори.

Проектът BIRDS in BG e съфинансиран от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито предоставящият ги орган могат да бъдат държани отговорни за тях.

Билети

  • Единичен билет (онлайн)

    Моля да потвърдите своето присъствие, като попълните регистрационната форма в рамките на крайния срок (20.09).

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page