top of page

вт, 22.11

|

Online event

Как да изведа съпруга си на вечеря?

Да го чакам ли да ме покани на вечеря или да действам? Кой е отговорен за отношенията между нас? Какви са отношенията между нас всъщност? На какъв етап са?

Registration is closed.
Please check other events.
Как да изведа съпруга си на вечеря?
Как да изведа съпруга си на вечеря?

Час и място

22.11.2022 г., 14:00 ч. Гринуич+2

Online event

За събитието

Нека да поговорим какво е за нас партньора и в кои роли най-често ни се случва да го виждаме:  приятел, заместител на баща ни, третото дете, любовникът, онзи, който носи парите у дома. И мъжът има своите роли, но коя избираме да виждаме и кога я виждаме всъщност? В ежедневието на дългогодишни партньори излизаме ли на срещи, за да срещнем човекът, който партньорът ни е днес и да може той да види жената, която съм аз днес. Как се запознаваме отново?  

Ще търсим отговори на въпросите с две чудни дами: 

  • Милена Ненкова -  Магистър по психология със специализация по психология на управлението и социални изследвания на пола. Фамилен терапевт, редовен член на Българската асоциация на фамилните терапевти; и 
  • Наталия Николова - Магистър по психология със специализации по клинична психология и психология на развитието, образованието и културата. Дипломиран фамилен терапевт и психодрама терапевт, редовен член на Българската асоциация на фамилните терапевти. Сертифициран кариерен консултант и един от основните обучители по програмата GCDF в България.

Споделете това събитие

bottom of page