top of page

вт, 20.06

|

София

Кой ще кара влака? - демокрация на участието

Събитието е част от серията "Ценности в действие", където целим практиците и активистите в гражданските среди да развиват познанията си и практиките за въвличане на общностите и гражданите в темите за човешкото достойнство, свобода, демокрация, равенство, върховенство на закона и човешките права.

Регистрацията вече е затворена
Вижте други събития
 Кой ще кара влака? -  демокрация на участието
 Кой ще кара влака? -  демокрация на участието

Час и място

20.06.2023 г., 18:00 ч. – 20:30 ч. Гринуич+3

София, ул. „Христо Белчев“ 3, 1000 Old City Center, София, България

За събитието

Ценности в действие са серия от нетуърк събития и има за цел да изгради среда за споделяне, обмен на идеи и практики и сплотяване сред колегите от неправителствения сектор. Заповядайте да бъдем заедно - в онези моменти, когато имаме нужда да се опрем на друга организация, за да стане гласът ни по-силен. 

"Кой ще кара влака" е първото събитие от серията нетуърк събития, посветено на демокрация на участието. В открит разговор между колеги, ще си оставим място да погледнем създадените демократични инструменти за гражданско участие, както от гледната точка на професионалисти и защитници на демокрацията и равните права, така и от гледната точка на граждани, живеещи в динамично време с постоянни променливи. Ще дадем пространство за споделяне на мнение, опит, практики и идеи.

И тъй като е юни и е месеца на PRIDE, ще се срещнем с част от организаторите на SOFIA PRIDE, които вече години сплотяват своята общност в името на равни права за LGBTQI хората. С тях ще обсъдим как се организира събитие от този мащаб в страна като нашата.

Елате на неформален и ангажиран разговор между колеги, активисти, експерти, и в крайна сметка - хора в Щрак, където ще предложим и питие, за да бъде атмосферата максимално споделяща.

За тези от вас, които не могат да присъстват на живо, ще има онлайн връзка по време на пленарните разговори. Ще получите линк, след записването за участие. 

Проектът BIRDS in BG e съфинансиран от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито предоставящият ги орган могат да бъдат държани отговорни за тях.

Билети

  • Заявка за участие

    Местата на събитието са ограничени, затова ви молим да запазите своето при първа възможност до 19 юни 2023 г..

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page