top of page

чт, 10.03

|

Online

momgotajob: Как се отстоявам?

Михаела Ангелова е психолог, с когото ще разговаряме какво е отстояване и как го правим в отношенията си с околните

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
momgotajob: Как се отстоявам?
momgotajob: Как се отстоявам?

Час и място

10.03.2022 г., 13:30 ч. – 14:30 ч. Гринуич+2

Online

За събитието

С Михаела ще говорим как се отстояваме и какво е това всъщност? Как се съхраняваме в период на криза? Какво е здравословно? Какво е токсично и за нас, и за средата ни? Елате, чуйте ни, помогнете си, помогнете на друга жена.

За Михаела Ангелова Психолог, Предприемач и Обучител. Бакалавър по Културология и две магистърски степени по Мениджмънт за организационно съвършенство и Психология на здравето. Професионален опит в индивидуални и групови консултации, обучения по личностно развитие. В процес на придобиване квалификация за психотерапевт в Семейна терапия.

Професионални интереси в НПО сферата Силата на жени в реализиране на потенциала си в обществото; Превенция на хора, в потенциална токсична връзка и подкрепа за излизащи от такава; Емоционално развтие на децата и деликатни теми в родителството; Младежката заетост; Социализация и интеграция на младежи с психични проблеми в обществото. ​ Постижения Доброволец съм в органзиация Emprove и създавам статии и обучения за част от събитията, на които се срещаме с жените наживо. Съсъздател на инициативата "A day to remember” с любезното съдействие на Български фонд на жените.

В личната си страница съм създала две виртуални поредици, засягащи чувствителни и значими за обществото теми: #ЛошатаМайка и #ГлаСиГняВ

Билети

  • Регистрация

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page