top of page

чт, 06.04

|

Sofia

Ценности в действие: Устойчив граждански сектор за демократична и европейска България

Организатори: Български фонд за жените (БФЖ), Български център за нестопанско право (БЦНП) И фондация Impact Drive.

Регистрацията вече е затворена
Вижте други събития
Ценности в действие: Устойчив граждански сектор за демократична и европейска България
Ценности в действие: Устойчив граждански сектор за демократична и европейска България

Час и място

06.04.2023 г., 09:30 ч. – 13:00 ч. Гринуич+3

Sofia, ul. "Hristo Belchev" 3, 1000 Sofia Center, Sofia, Bulgaria

За събитието

В контекста на поредицата от кризи, пред които се изправямe в последните години – здравни, икономически, хуманитарни, (гео-)политически – ролята на гражданските организации и европейските ценности, от които се ръководят в работата си на първа линия, се превръщат във все по-значими теми за способността на обществото ни да противодейства на предизвикателствата.

Събитието "Ценности в действие" ще ни срещне с представители на граждански организации, които работят неуморно в името в борбата за защита на правата на човека, върховенството на закона, свободата и постигането на равноправие. Ще научим от първо лице за техните опит и успехи, но и за предизвикателствата, пред които се изправят в опитите си за постигане на социална промяна.

Именно в отговор на тези предизвикателства БФЖ, БЦНП и IDF обединихме усилия, за да предоставим на организациите от гражданския сектор 360-градусова подкрепа, съобразена с техните специфични нужди и контекст, на стойност близо 5.5 милиона лева, осигурени с помощта на Европейския съюз.

По време на събитието "Ценности в действие" ще представим партньорската инициатива BIRDS in BG, в рамките на която ще предоставим както различни форми на финансиране на дейността на организациите (до 117,000 лв. на организация), така и възможности за изграждане и надграждане на капацитет сред екипите им. Уверени сме, че тези два типа подкрепа са неразривно свързани и ще окажат сериозно положително влияние върху стабилността и устойчивостта на организациите от гражданското общество!

Започваме на 6 април /четвъртък/ в 9:30 ч  

Присъствено в пространството на ул. Христо Белчев 3.  Местата на събитието на живо са ограничени, затова ви окуражаваме да запазите своето при първа възможност, като изберете опцията "присъствено" в регистрационната форма 

и

Онлайн в Zoom - изберете тази опция и ще получите линк след регистрацията си.  След като запълним капацитета на пространството, ще приемаме само заявки за онлайн присъствие. 

Моля да потвърдите своето присъствие, като попълните регистрационната форма в срок до 4 април (вторник). 

Проектът BIRDS in BG e съфинансиран от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито предоставящият ги орган могат да бъдат държани отговорни за тях.

Билети

 • Присъствено

  Елате да се видим на живо на улица "Христо Белчев" 3, София. Местата на събитието на живо са ограничени, затова ви окуражаваме да запазите своето при първа възможност. След като запълним капацитета на пространството, ще приемаме само заявки за онлайн присъствие. Моля да потвърдите своето присъствие, като попълните регистрационната форма в срок до 4 април (вторник) 2023 г.

  0,00 лв.
  Продадено
 • Онлайн

  Участвайте в нашето събитие през Zoom! Ще получите линк, след като се регистрирате. Моля да потвърдите своето присъствие, като попълните регистрационната форма в срок до 4 април (вторник) 2023 г.

  0,00 лв.
  Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page