top of page

пн, 29.04

|

София

Устойчиви организации: workshop (Impact Hub)

Събитието е част от Impact HUB (Хъб за въздействие). Хъбът включва серия от обучения, консултантска и менторска помощ, които следват процеса на финансиране в BIRDs in BG и целят да предоставят точната подкрепа, в точния момент на професионалистите в гражданския сектор.

Устойчиви организации: workshop (Impact Hub)
Устойчиви организации: workshop (Impact Hub)

Час и място

29.04.2024 г., 10:00 ч. Гринуич+3 – 30.04.2024 г., 17:00 ч. Гринуич+3

София, ж.к. Лозенец, ул. „Бунтовник“ 50, 1421 София, България

За събитието

Работилница "Устойчиви организации" e част от серията ни Impact HUB (Хъб за въздействие):

Хъбът се фокусира върху способността на гражданските организации да предлагат решения, нови идеи и подходи към съвременните обществени проблеми. Хъбът, също така, цели да осигури устойчива и гъвкава работа на гражданските организации в непрекъснато променящата се среда и да предостави на професионалистите в тях, необходимите знания и умения за ефективна и въздействаща работа.

Работилница "Устойчиви организации" се фокусира върху изграждането на практически умения, вътрешни процеси и инструменти, които да осигурят ефективност в работата и оптимално използване на ресурсите. Ще се занимаем и с процесите за мониторинг на плановете за действие, организационното управление (вътрешни процедури, добро управление, управление на хора, работа с доброволци и про-боно експерти, гъвкавост и управление на промените), както и с оценка на ефекта от работата ни. Работилницата ще бъде основа за оценка на индивидуалните нужди на организациите и съставяне на планове за индивидуално подкрепа, чрез консултации и менторство. В плановете ще включим график и подход на работа с екипа на всяка организация.

Обучението "Устойчиви организации" е предназначено съмо за екипите на организации, изпълняващи грантови договори по програма „Мисия: Възможна“. Подходящо е както за изпълнителни директори/председатели, така и за членове на екипите им и ключови оперативни роли в екипа.

Очакван резултат от обучението: привеждане на изработените стратегии в предишните две обучения в оперативна ежедневна работа чрез подходящи инструменти и чрез управление на хора.

Участието в обучението, не гарантира, получаване на финансиране и не е свързано с оценката на апликационните форми. 

Проектът BIRDS in BG e съфинансиран от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или на Европейската изпълнителна агенция за образование и култура (EACEA). Нито Европейският съюз, нито предоставящият ги орган могат да бъдат държани отговорни за тях.

Билети

  • Заявка за участие

    Продажбата приключва на: 30 апр, 17:00 ч. Гринуич+3

    Местата на събитието са ограничени, затова ви молим да запазите своето при първа възможност. Моля да заявите, своето желание за участие в обучението като попълните регистрационната форма преди крайния срок 22 април 2024 г. В допълнение, поради спецификата на залата, моля да ни уведомите, ако имате специфични нужди и двигателни затруднения, за да осигурим достъп до събитието.

    0,00 лв.

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page