top of page

вт, 21.02

|

JA Startup Hambar

Work-life balance for working women - Possibilities vs Reality

Фондация Impact Drive има удоволствието да ви покани на дискусия за баланса между професионалния и личния живот на работещите жени от двете гледни точки – личния им живот и на работното място.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Work-life balance for working women - Possibilities vs Reality
Work-life balance for working women - Possibilities vs Reality

Час и място

21.02.2023 г., 09:30 ч. – 14:00 ч. Гринуич+2

JA Startup Hambar, булевард "Княз Александър Дондуков" 54б, ет. 1, вход откъм бул. "Васил Левски", 1000, София, България

За събитието

“3X the amount of unpaid care work is done by women compared to men” (UN Women)

“⅔ of women are in the workforce compared to 90% of men, which remains largely unchanged for the last 3 decades” (World Economic Forum)

Разговорът за баланса между работа и личен живот в България току-що започна. WomenBridges провокира участниците да започнат да картографират своята платена и неплатена работа. Любезно ви каним да се присъедините към нас и да участвате в дискусията за баланса между професионалния и личния живот на работещите жени! Разглеждаме го от двете гледни точки - личния живот и работното място.

Нека се срещнем на 21 февруари 2023 г. в JA Startup Hambar и онлайн в Zoom и Facebook Live.

Това събитие ще събере на едно място партньорите и екипите на WomenBridges, професионалисти от неправителствени организации, ангажирани с приобщаването и равенството на жените, бизнес професионалисти, посветени на политиките на служителите към работното място, както и представители на образователния и публичния сектор, ангажирани с темата. Очакваме нашите Buddies (менторите ни), лектори от онлайн събитията и ментиита, участвали в проекта WomenBridges. Като цяло ще дадем гласност и ще обсъдим с нашите колеги практически решения, които правят възможен баланса между професионалния и личния живот на работещите жени.

В двата дискусионни панела очакваме:

Веселина Панайотова, основател на Momgotajob, Натаса Григораки (Women Do Busines, Гърция), Селма Пезерович и Мурат Бахар (Jamba, Австрия), Гергана Ненова (Софийски университет), Невена Танева (SAP България), Ирина Лилова (Telerik Academy), Камелия Мончева (HPE) и др.

Събитието се организира в рамките на проект WomenBridges-Bridging Opportunities for Young Women, финансиран по програма Еразъм+ на Европейския съюз.

Очакваме ви на 21 февруари 2023 г. от 10:00 до 14:00 ч. в JA Startup Hambar (бул. Княз Александър Дондуков 54б, ет. 1, вход от бул. Васил Левски, София, 1000) и онлайн на https://www. facebook.com/impactdrive.eu.

Участието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация. Използвайте връзката на тази страница, за да потвърдите участието си. Крайният срок за регистрация е 20 февруари 2022 г. За повече информация следете страницата на събитието. Събитието ще се предава на живо на страницата на Impact Drive във Facebook. Линк за участие в събитието ще бъде предоставен при регистрация. Работен език на събитието е английски. 

Моля, споделете информацията с колеги, които може да се интересуват. Приложена е предварителна програма на събитието.

График


  • 30 минути

    Welcome coffee


  • 10 минути

    Opening words from Veselina Panayotova

Налични са още 4 елемента

Споделете това събитие

bottom of page