top of page

чт, 01.12

|

Online

DigiComs ONE и дигиталните комуникации на каузи

Защо е важно? Информационно събитие за предстоящия сезон на DigiComs

Registration is Closed
See other events
DigiComs ONE и дигиталните комуникации на каузи
DigiComs ONE и дигиталните комуникации на каузи

Час и място

01.12.2022 г., 14:00 ч. – 15:00 ч. Гринуич+2

Online

За събитието

На прага на новия сезон на DigiComs ще се срещнем, за да ви разкажем за нашия социален бизнес модел, който си поставя за цел да изгражда специалисти в дигиталната комуникация на каузите и активизма и да ги свързва с организациите с мисия, като така създава доход и нови професионални възможности за жените. 

Участвайте в разговора, за да разберете подробности: 

  • за модела ни работа
  • за предстоящия DigiComs ONE курс - какво е новото и защо си струва да се запишете 
  • какво ни свързва и защо DigiComs е различен от всички други. 

Срещнете се с част от хората, замесени в курса. 

Теодора Петрова, професионален комуникатор, специален гост и ментор в DigiComs ONE

Стартира кариерата си като репортер във вестник “Стандарт”, където остава в продължение на 6 години, след което се насочва към връзките с обществеността и първо работи в PR агенция, а след това става част от екипа на козметичната компания Avon, където отговаря за PR-а и рекламата. Близо пет години работи в международна рекламна агенция (Havas), където движи комуникациите и връзките с обществеността на големи корпоративни клиенти. Сърцето ѝ обаче я отвежда през 2009 г. към неправителствения сектор, като става част от екипа на най-старата природозащитна организация у нас - Българско дружество за защита на птиците. Остава свързана с БДЗП и в момента е член на Управителния съвет на организацията. След това 5 години е директор ,,Комуникации и кампании“ в Национална мрежа за децата, която обединява 150 граждански организации, работещи за по-доброто благосъстояние на децата и родителите в България. Следва работа в Български фонд за жените на позицията директор ,,Комуникации и развитие“, а от тази година вече е част от екипа на Български дарителски форум, с основен ресор - с комуникации и проекти. 

Радина Щерева,  дигитален комуникатор, завършила DigiComs онлайн курс - сезон 2, 2021 г. 

В момента студент в Американския университет в България, преследвайки двойна диплома: Политически науки и международни отношения, както и Журналистика и Масови комуникации. Радина има интерес към активизъм по различни теми и проблеми и това я води към курса за дигитални комуникатори на DigiComs, който поставя началото на нейния професионален път в НПО сферата. В момента Радина кара и своя стаж към фондация Impact Drive, трупайки практически опит и лично портфолио.

Теодора Иванова-Вълева, създател и основен лектор на DigiComs, изпълнителен директор на Impact Drive 

Професионалният ѝ живот от много време е свързан с управлението на проекти и организационно развитие, както и дизайн и управление на грантови схеми и програми. С разнообразен опит, свързан с управление на проекти и обучение в публичната сфера, в управленското консултиране и последните 12 години работата с каузите и в обществена полза, Теодора силно се интересува от това как гражданските организации и каузите да бъдат ефективни, въздействащи и успяващи в мисиите си. Дейността ѝ в подкрепа на организациите е свързана с участие в проекти, менторство, помощ при създаването на фъндрейзинг и бизнес планове, организационни, комуникационни и управленски стратегии, лекции, консултиране и други. През 2017 г. е сред основателите на фондация Impact Drive като от 2021 г. изцяло се посвещава на организацията. Има богат и задълбочен опит в създаването на авторски обучения по теми, насочени към работата на НПО и социални предприемачи.

Срещата ни ще модерира Диляна Гюрова, част от екипа на DigiComs и Impact Drive.

Кои са организациите с мисия? - НПО, социални предприемачи и социални бизнеси, граждански инициативи, всички, заели се да променят света към по-добро. Общото между тях е обвързаността им с конкретна кауза и това, че много често те са фокусирани върху постигането на своята социално значима мисия и невинаги съумяват да представят себе си, своите битки и постижения пред широката общественост.

Дигиталните комуникатори на Impact Drive са насреща, за да подкрепят организациите в гражданския сектор именно в този аспект от работата им – да създават съдържание за комуникационните нужди на отделна инициатива или проект по професионален и издържан начин и при зачитане на водещите за конкретната кауза принципи.

Билети

  • Регистрация

    0,00 лв.

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page