top of page

пт, 27.11

|

online

DigiComs онлайн обучение (1)

Комуникация на каузи и активизъм

Tickets Are Not on Sale
See other events
DigiComs онлайн обучение (1)
DigiComs онлайн обучение (1)

Час и място

27.11.2020 г., 13:30 ч. – 17:30

online

За събитието

Практически ориентирано онлайн обучение за развиване на компетентностите на момичета и млади жени в областта на дигитална комуникация, насочена към каузи, граждански инициативи и активистки дейности, което се осъществява, в рамките на проект "Комуникация на каузи и активизъм в онлайн среда – DigiComs", който се реализира от сдружение „ВИА СИВИК“ в партньорство с фондация „Импакт Драйв“ финансиран от Български фонд на жените. 

В обучението ще бъдат включени безплатно между 20 и 40 участнички, които ще получат достъп до комплексни знания, обмен на опит, практика, среща с професионалисти и експерти в различни области.  

Преди да кандидатствате се уверете, че сте се запознали подробно с информацията за проекта и подробностите за обучението тук

  • Обучението е насочено към момичета и млади жени на възраст между 18-35 г., вкл. в уязвима ситуация, които са мотивирани да развият компетентности на дигитални комуникатори и да открият професионалното си призвание в комуникиране на каузи в НПО сектора. 
  • Курсът е изцяло онлайн и важно условие е всички участнички да разполагат за времето на провеждане на курса с компютър и редовен достъп до интерент, за да се гарантира възможността им за участие в обучението.
  • Уверете се, че можете да планирате времето си така, че да участвате активно в обучителния процес, да присъствате на всички планирани онлайн сесии и да изпълнявате поставените практически и тестови задачи. Очакваната средна седмичната заетост е между 3 и 6 часа обучителни модули и време за самоподготовка и изпълнение на предоставените задачи.

Успешно завършилите курса ще бъдат включени в неуъркинг с представители на НПО сектора, където са потенциалните им възможности да работят като професионални комуникатори.

Моля, попълнете формата за записване, за да заявите желанието си да участвате във всички дейности, свързани с обучението (онлайн обучение, уебинари, нетуъркинг).

Краен срок за кандидатстване: 30 ноември 2020 г. (с предимство за ранно записалите се)

Всички, одобрени за обучението, ще получат имейл с потвърждение и насоки до 4 декември 2020.

При въпроси или нужда от съдействие ни пишете на e-мейл на: viacivicbg@gmail.com и info@impactdrive или на тел. 0877928626.

Споделете това събитие

bottom of page