top of page

чт, 10.12

|

6 обучения и 3 срещи в живи уебинари

DigiComs онлайн обучение

Комуникация на каузи и активизъм!

Registration is Closed
See other events
DigiComs онлайн обучение
DigiComs онлайн обучение

Час и място

10.12.2020 г., 13:30 ч. – 18.02.2021 г., 17:00 ч.

6 обучения и 3 срещи в живи уебинари

За събитието

Практически ориентирано онлайн обучение за развиване на компетентностите на момичета и млади жени в областта на дигиталната комуникация, насочена към каузи, граждански инициативи и активистки дейности. Обучението е в рамките на проект "Комуникация на каузи и активизъм в онлайн среда – DigiComs", който се реализира от сдружение "ВИА СИВИК" в партньорство с фондация "Импакт Драйв" с финансовата подкрепа  на Български фонд за жените.

В обучението ще бъдат избрани и включени  безплатно между 20 и 40 участнички. Те ще получат достъп до комплексни знания, обмен на опит, практика, среща с професионалисти и експерти в различни области.

Преди да кандидатствате се уверете, че сте се запознали подробно с информацията за проекта и подробностите за обучението тук:

Критерии за подбор:

  • Обучението е насочено към момичета и млади жени (18-35 г.), вкл. в уязвима ситуация, които са мотивирани да развият компетентности на дигитални комуникатори и да открият професионалното си призвание в комуникиране на каузи в НПО сектора.
  • Курсът е изцяло онлайн и важно условие е всички участнички да разполагат за времето на провеждане на курса с компютър и редовен достъп до интернет, за да се гарантира възможността за пълноценно участие.
  • Участниците имат възможност да планират времето си така, че да са активни и редовни в обучителния процес, да присъстват на всички онлайн сесии и да изпълняват поставените практически и тестови задачи. Очакваната средна седмичната заетост е между 3 и 6 часа за обучителни модули и време за самоподготовка и изпълнение на предоставените задачи.

Успешно завършилите курса ще бъдат включени в неуъркинг с представители на НПО сектора, където са потенциалните им възможности да работят като професионални комуникатори.

Моля, попълнете формата за записване, за да заявите желанието си да участвате във всички дейности, свързани с обучението (онлайн обучение, уебинари, нетуъркинг).

Краен срок за кандидатстване: 30 ноември 2020 г. (с предимство за ранно записалите се)

Всички, одобрени за обучението, ще получат имейл с потвърждение и насоки до 4 декември 2020 г.

При въпроси или нужда от съдействие ни пишете на e-мейл: info@impactdrive или на тел. 0877928626.

Споделете това събитие

bottom of page