top of page

вт, 03.05

|

Online

Надграждане на DigiComs онлайн курс - информационна среща

DIGICOMS - Комуникации за фондонабиране

Registration is Closed
See other events
Надграждане на DigiComs онлайн курс - информационна среща
Надграждане на DigiComs онлайн курс - информационна среща

Час и място

03.05.2022 г., 16:00 ч. – 17:00 ч. Гринуич+3

Online

За събитието

DigiComs се развива. Развиват се и темите, по които дигиталните комуникатори трупат знания. В този разговор ще ви представим предстоящите надграждащи курсове, които стартираме. 

Фокусът на срещата ще бъде DIGICOMS - Комуникации за фондонабиране. Това е интензивен онлайн курс, който цели да надгради и задълбочи формираните в базовия курс DigiComs пакет от знания.  

Курсът ще развие темата за фондонабиране, в която комуникациите са водещи и критични за постигане на набелязаните цели. Той обхваща 3 тематични модулa, които ще се проведат в рамките на 2 седмици. Повече за курса и записване в линка.

Дигиталните комуникатори на Impact Drive са насреща, за да подкрепят организациите в гражданския сектор именно в този аспект от работата им – да създават съдържание за комуникационните нужди на отделна инициатива или проект по професионален и издържан начин и при зачитане на водещите за конкретната кауза принципи.

Участвайте в разговора, за да разберете подробности: 

Срещнете се с лекторите в курса, с дигитални комуникатори и колеги от сектора на каузите.  

Теодора Иванова-Вълева, Impact Drive

Създател на Impact Drive и DigiComs, Теодора е отдадена на неправителствения сектор и хората, работещи за каузи. Фокусира се върху развиването на капацитет и ресурси, които да правят НПО практиците ефективни, въздействащи и успяващи в мисиите си. От 2015 г. развива авторски програми за фонданабиране. Заедно с това подкрепя организациите, като участва в проекти, и при създаването на фъндрейзинг и бизнес планове, организационни, комуникационни и управленски стратегии, предоставя менторска помощ, лекции, консултации и други. Преди Impact Drive, 10 г. работи в Институт Отворено общество - София и развива портфолио от проекти, както и координира работата на над 85 НПО, участващи в конкурсите на Програма за подкрепа на НПО в България, ФМ на ЕИП 2009-2014 г. Има опит в управленско и организационно консултиране.  

Веселина Панайотова, Impact Drive 

Специалист маркетинг и бизнес развитие с над 15 години опит в продажбите на бързооборотни стоки. Работи на висши ръководни позиции и има сериозен опит в корпоративния сектор и предприемачеството. Завършила е бизнес администрация със специализация маркетинг и мениджмънт в САЩ. Добре познава принципите и тактите на комуникация в продажбите, воденето на преговори и развитието на дългосрочни взаимоотношения. С години подкрепя разнообразни каузи като доброволец, а от 2020 година е част от екипа на Impact Drive като про-боно експерт. В края на 2021 г. става част от постоянния екип на фондацията. Веселина подкрепя организациите в уменията да продават и популяризират каузите си, както и продуктите и услугите, които създават. Участва като ментор в програмите на БЦНП за подкрепа на социални предприемачи. 

Емилия Илиева,  дигитален комуникатор, завършила пилотното издание на DigiComs онлайн курс 2021 г. ще задава въпроси и споделя от първа ръка за нуждите на комуникаторите, които работят за различни каузи. 

Билети

  • Регистрация

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page