top of page

пн, 30.05

|

Online Talk

ЗАСТЪПНИЧЕСТВО или Как гражданските организации постигат целите си

В това издание от нашата поредица Online Talk ще поговорим за този мощен, но все още недотам познат, инструмент застъпничеството и за възможностите, които то отваря пред гражданските организации

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
ЗАСТЪПНИЧЕСТВО или Как гражданските организации постигат целите си
ЗАСТЪПНИЧЕСТВО или Как гражданските организации постигат целите си

Час и място

30.05.2022 г., 16:00 ч. – 17:00 ч. Гринуич+3

Online Talk

За събитието

В поредицата Online Talk се стремим да разглеждаме теми около функционирането и управлението на граждански организации или социални предприятия. В следващото ни издание "отваряме" една нова тема, не защото сме изчерпали управленските, а защото виждаме нещо много ценно и сравнително ново в нея. 

Защо ни вълнува застъпничеството?

Рано или късно много граждански организации се сблъскват с различни административни или законови ограничения, бариери или залостени врати, които привидно нямат преодоляване.  Застъпническите усилия и поле на работа все още не са достатъчно добре познати или популярни у нас, а могат да бъдат част от преодоляването на подобни ограничения, за радост в България вече има чудесни примери за успешни кампании. 

Ще се опитаме да ви представим някои от тези безценни застъпнически примери и ще се опитаме да търсим точната рецепта за тяхното провеждане. 

Това издание на Online Talk и темата за застъпничеството ще ви срещнат с много интересни събеседници, които имат и много за споделяне: 

Антоанета Иванова, сдружение "Спина бифида и хидроцефалия - България"

Александър Иванов, фондация "Заслушай се"

Ашод Дерандоняв, фондация "Заслушай се"

Модератор ще бъде Диляна Гюрова, консултант, Impact Drive

Билети

  • Достъп до разговора в Zoom

    0,00 лв.

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page