top of page
  • Снимка на автораДиана Манолова

Включете се в глобалната инициатива Giving Tuesday!

Подкрепете фонда за стипендии на DigiComs - за едно по-добро бъдеще на НПО сектора в България!




Уважаеми съмишленици, 

Днес, 28 ноември, е денят на глобалната инициатива Giving Tuesday - Щедър вторник.


Щедрият вторник е глобална инициатива, която цели да насърчи хората, компаниите и организациите да отделят време, ресурси или дарения за благотворителни каузи. Giving Tuesday е възможност за хората да покажат своята благодарност и да дадат своя принос към обществото, като даряват време, средства или умения в подкрепа на нуждаещите се.

Като част от инициативата, ви каним да подкрепите дарителския фонд за стипендии в нашата обучителна платформа DigiComs - за едно по-добро бъдеще за НПО сектора в България. Нашите стипендии дават шанс на жени да изградят умения и да работят и имат своята икономическа независимост.


Основната цел на DigiComs е да обучава и подкрепя дигитални комуникатори на каузи. 


Вярваме, че предоставянето на практически и специализирани знания, както и създаването на активна екосистема за обмен на опит и възможности за реализация в НПО, е единствения ефективен начин за дългосрочна и качествена промяна на неправителствения сектор в България.


За да подкрепите нашата кауза и да дадете възможност за обучение на дигитален комуникатор, който не може да си позволи цената на курса, можете да направите следното: 



︎ изберете определен/и обучителен модул/и от нашия календар, за които искате да подкрепите стипендиант, и пристъпете към закупуването на билет тип "Стипендия за DigiComs" (150лв на модул)



 изпратете ни финансово дарение със сума по ваш избор - пълният курс за 1 стипендиантка е

1 500 лв. Попълнете основание "Стипендия за DigiComs︎" на следните детайли:


IBAN: BG72FINV91501017107559

BIC: FINVBGSF

Банка: Първа Инвестиционна Банка

Фондация "Импакт драйв" ЕИК/БУЛСТАТ: 177237155


28 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page