top of page
  • Снимка на автораТеодора Иванова

Веселина Панайотова стана част от управителния съвет на Impact Drive


В началото на 2022 година бяха одобрени промени в управителния съвет на фондация Impact Drive. С радост казваме добре дошла на Веселина Панайотова, която зарежда с нова енергия екипа ни.


​Веселина е работила над 15 години в корпоративния сектор с бързооборотни стоки на висши ръководни позиции и опит в бизнес развитие и продажби. Ръководила е екип от 200+ човека и е работила с годишен оборот над 250+ мил. лева. Има придобит опит от еждедневна работа с предприемачи. Завършила е бизнес администрация със специализация маркетинг и мениджмънт в САЩ.


Основател е на veselinapanayotova.com 

Била е част от екипа на Procter & Gamble Bulgaria, Ficosota, Carlsberg Bulgaria.


Забавя бързите обороти преди 2 години и прави консултански бизнес от дамски екип, нещо за което мечтае от колежа. Вярва, че всяка майка има право да балансира здравословно между работа и деца. И защото знае какво е да имаш кауза, за която да работиш, подкрепя и социални предприемачи.


Веселина е част и от оперативния екип на фондацията и развива дейности, насочени към равнопоставеност на жените и майките и добрия баланс между професионалния и личния живот. Тя е двигателят на проекта Momgotajob. Работи по много от инициативите на Impact Drive, менторира социални предприемачи. Според Веси “Социалните предприемачи имат право да разкрият красотата на творбите си с историите зад тях”.



Като част от направените промени Теодора Иванова-Вълева поема поста изпълнителен директор на фондация Impact Drive, който ще съвместява с този на председател на управителния съвет.










205 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page