top of page
  • Снимка на автораДиана Манолова

Дигитален ПР за каузи - декемврийския обучителен модул на DigiComs!



Ако искате да разберете как работят информационните потоци и как да навигираме по-добре в дигиталното пространство за вашата кауза, каним ви да се запишете в предстоящия обучителен модул на DigiComs! Начална дата: 12 декември (онлайн лекциите ще се проведат на 12.12 и 14.12 от 10:00ч до 12:00ч)

Крайна дата: 22 декември (след успешно предадена и оценена задача за самостоятелна подготовка)


Този обучителен модул се фокусира върху знания и умения да създаваме разнообразно съдържание, което да отговаря на целите на комуникация и спецификите на организационния бранд. Ще се спрем на добрите практики, етични аспекти и особености при боравене с информация и източници в онлайн средата. Част от темите, които ще засегнем, са:

  • Принципи на работата с информация  

  • Видове комуникационно съдържание и работа със съдържание

  • Елементи на ПР в дигиталната и аналоговата среда и връзка с каузите. "

  • Комуникационни стилове и формати

Планиране и създаване на единици съдържание, съобразно целите на комуникацията и медията. Кой е преподавателят в този модул?

Иван Радев е член на Управителния съвет на Асоциацията на европейските журналисти-България и ръководител на проекта “Медийна  грамотност в класната стая”. Той има над 10-годишна журналистическа  практика. Иван е завършил Балканистика в СУ и следи внимателно  развитието на обществата в Югоизточна Европа. Владее румънски и в  продължение на пет години е бил кореспондент за България на румънската  национална информационна агенция Аджерпрес. Какво е DigiComs?

DigiComs е платформа за специализирани 360-градусови курсове за дигитални комуникатори на каузи. Това обхваща гражданския сектор и този на социалните предприемачи и бизнеси.

DigiComs се фокусира върху гъвкавостта и достъпността за участниците. Затова всички лекции се провеждат в специално разработена дигитална среда с всички нужни инструменти и ресурси за успешна подготовка на курсистите.

DigiComs има силна практическа насоченост, работейки с казусите на курсистите. Програмата обхваща теоретични знания, много практически похвати и инструменти, споделен опит и примери от реалността на каузите. Курсът натрупва знания и умения за прилагане на наученото.



Възползвайте се от 10% отстъпка при записване до 30.11 с промокод earlyBird.

Възползвайте се от 10% отстъпка при записване на двама или повече участници от една организация с промокод Together. 


Разгледайте и останалите обучителни модули на DigiComs от тук: https://bit.ly/3Qf9973


Ако имате интерес да се обучавате в повече от един модул, пишете ни на info@impactdrive.eu за да получите специална пакетна цена. 





6 преглеждания

Последни публикации

Виж всички
bottom of page