• Дияна Запрянова

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

  Дияна има дългогодишен опит в областта на комуникациите и фондонабирането за водещи международни компании като БНП Париба, Ей И Ес Корпорейшън, Експириан, Леново, HTC и организации като Британски съвет, Посолството на Кралство Холандия в София и Фондация Сийдър.

  С проекти в областта на корпоративната социална отговорност се занимава от 2002 г. С тогавашния си работодател БНП ПАРИБА полага основите на първата социална кухня с раздаването на 150 обяда дневно, като набира средствата за тях от партньори и служители на банката. В момента кухнята дарява обяд на 1750 души в София и Варна. 

  В следващите години инициира или участва в множество подобни проекти. Била е Директор Развитие във фондация Сийдър, НПО със силен предприемачески дух по отношение на набирането на средства, където е отговаряла за създаване и реализация на стратегията за фондонабиране и развитие на партньорства с донори.    

   

  Вярва, че 99% от фондонабирането е комуникация, или да намериш правилния начин да представиш каузата си, да убедиш хората да повярват в нея и да я подкрепят, а накрая да благодариш и споделиш резултат, от който да се чувстват горди.

  Тя обожава комуникацията във всичките ú форми и обича това, което прави. Обслужва с еднакво удоволствие бизнес клиенти и неправителствени организации, заради желанието ú да споделя знания и да реализира идеи в полза на клиентите и на обществото като цяло.

  Дияна има магистърска степен по Международни отношения и мениджмънт от Университета в Амстердам, където прекарва една от най-вълнуващите години в живота си, срещайки се с хора от целия свят и черпейки с пълни шепи от културното им многообразие.

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle

Impact Drive

info@impactdrive.eu

Sofia, Bulgaria