DigiComs - онлайн курс върви с пълна пара

В началато на годината всичко е дигитално за нас. С повече от 20 активни дами, вече от месец разучаваме особеностите на дигиталната комуникация при работата с каузи, на които се отдават НПО и социални предприемачи.

Част от участничките ни вече работят с НПО и активно развиват новите им стратегии за комуникацията в социалните мрежи и онлайн, а други тепърва търсят организациите в сектора, за чиято мисия да помогнат.


Обучението на дигиталните ни комуникатори - DigiComs е част от проект "Комуникация на каузи и активизъм в онлайн среда – DigiComs", който се реализира съвместно със сдружение ВИА СИВИК и е финансирано от Български фонд на жените.

То събира цветна палитра от момичета и жени, в различни възрастови групи и професии, с различни интереси, очаквания и компетенции, но водени от желанието да научат що за птица е дигиталният комуникатор и с какво е въоръжен, че да е ефективен.


Продуктивно и интерактивно преминаха първите два модула от обучението, с което въведохме участничките в смисъла, духа и процесите в третия сектор. Открехнахме вратата към дигиталната среда и им показахме част от огромните възможности, скрити там. Работихме по елементите, изграждащи имиджа на едно НПО, за да печели доверие и авторитет

Нашите участнички се надяваме да се превърнат в добри бъдещи комуникационни стратези. Те вече пробваха техники, тактики и подходи и откриха, че в основата на добрата комуникация на НПО е креативността, логическата последователност и постоянството.


Останалото е въпрос на умения и практика, които продължаваме да развиваме с обучението DigiComs.23 преглеждания
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

Impact Drive

info@impactdrive.eu

Sofia, Bulgaria

Включете се в нашия mail list, за да получавате новини от нас?