top of page
  • Снимка на автораДиана Манолова

Заповядайте на безплатното обучение Изграждане на силни съюзи (23-24 ноември, гр. София)Събитието е част от Impact HUB (Хъб за въздействие). Хъбът включва серия от обучения, консултантска и менторска помощ, които следват процеса на кандидатстване за финансиране в BIRDs in BG и целят да предоставят точната подкрепа за развитие на знания и умения.


Обучението "Изграждане на силни съюзи" е част от Impact HUB (Хъб за въздействие):

Хъбът се фокусира върху способността на гражданските организации да предлагат решения, нови идеи и подходи към съвременните обществени проблеми. Хъбът, също така, цели да осигури устойчива и гъвкава работа на гражданските организации в непрекъснато променящата се среда и да предостави на професионалистите в тях, необходимите знания и умения за ефективна и въздействаща работа.
Обучението "Изграждане на силни съюзи": цели изграждане на доверие, активиране на поддръжници, създаване на партньорства и мрежи - това са фокусните теми в обучението. То ще покрие аспекти, свързани с комуникацията, изграждането на образа и бранда, свързването с поддръжници, донори, доброволци и общности. Ще сложим на картата възможностите за сътрудничество и ползите от работата в мрежа. Всичко ще бъде разгледано през практическата работа и решения на експертите в гражданските организации.


Подходящо за членове на екипи, имащи отношение към комуникация, фондонабиране, работа с общности и доброволци, координиране на партньорски дейности, координатори на мрежи и коалиции. От участниците, очакваме да демонстрират мотивация за участие, готовност да прилагат наученото, както и  да имат готовност да се включат пълноценно в обучението, да присъстват на всички сесии. Участието в обучението, става на база, подадена регистрационна форма и одобрение от екипа, че участника отговаря на критериите за участие. Обучението ще се проведе на 23 и 24 ноември в гр. София, ул. Дякон Игнатий 19 (HOURSPACE). Oбучението е част от програмата BIRDS in BG, която реализираме в партньорство с Български фонд за жените и Български център за нестопанско право.


9 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page